De ce sa tii cont atunci cand alegi cele mai bune cuiere

De ce sa tii cont atunci cand alegi cele mai bune cuiere

Rolul ghidului este de a veni in ajutorul tau atunci cand cauti un cuier pentru hol potrivit.

Tine cont de tipul de montaj atunci cand cauti cuiere


Sunt mai multe versiuni de cuiere din care il poti selecta pe cel mai bun pentru tine, asa cum sunt versiunile inalte, independente, care se amplaseaza pe podea, modelele care sunt suspendate, modelele care sunt fixate pe perete, cele care usi sau modelele care se combina cu dulapuri si cu pantofarul.

Alegerea se va face pe baza acestei caracteristici tinand cont de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Daca ai un spatiu mic, ar trebui sa alegi un cuier pentru hol de dimensiuni mici care sa nu incurce traficul in aceasta incapere.

Pentru spatiile ceva mai mari va trebui sa alegi un cuier integrat.

Chiar daca acesta ocupa mai mult spatiu pe podea, versiunea este cea care prezinta avantajul de a avea o zona suspendata in care sa pui hainele fara sa fie necesar sa folosesti holtsuruburi. Efectul vizual al acestor modele incarca insa spatiul mai mult fata de cele care sunt simple.

De asemenea, poti alege si cuiere in varianta pom, care sa fie inalte si sa se aseze bine pe podea. Aceasta este o abordare clasica extrem de utila chiar daca designul poate sa fie atat industrial, cat si modern. Genul acesta de cuiere se muta cel mai usor.

Materialul din care cuierul este fabricat

Atunci cand cauti cuiere pentru hol ieftine este recomandat sa nu uiti totusi de calitatea materialelor. Exista mai multe modele de cuiere pentru hol din care poti sa il alegi pe cel potrivit.

Optiunile din fier forjat rezista extrem de bine de-a lungul timpului, dar sunt in realitate unele dintre cele mai voluminoase si va fi necesar sa le fixezi foarte bine pentru a evita accidentele neplacute. Majoritatea modelelor metalice se aseaza insa pe sol si se prezinta sub forma de cuiere verticale.

Cuierele de plastic sunt cele mai usoare si sunt disponibile in culori cat mai variate si in variante de design interesante. Acestea rezista foarte bine la umezeala si la schimbarile de clima, dar pot sa se decoloreze cu usurinta in timp, in cazul in care sunt expuse la lumina si de cele mai multe ori nu vor putea sustine haine grele sau in cantitati mari, fiind utilizate cel mai des in bucatarie sau in baie.

Dimensiunea si capacitatea unui cuier


...

Citeste continuarea articolului aici: De ce sa tii cont atunci cand alegi cele mai bune cuiere.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze